jag är kär!!

Jag är så jävla glad! för att jag såg nyss "twilight" och den var skit bra vill fan börja gråta!! nejj.... men den var så åhh!! älskar Edward bella .... asså allt helt enkelt, historian bakom, självklart är boken bättre än själva filmen men annars så aah typ den bästa filmen jag sett!! ( jag är lite sen med att se den, typ 3 månader ) men hellre sen än aldrig, eller? aja nu ska jag inte sitta och babbla om hur mycket jag älskar "twilight" men baby baby, haha bästa filmen asså!!! ♥ ;) älskar den och jag måste ju gå och köpa andra boken redan. Puss på skinden, jag drar. ♥

ahh...

Ni märker ju att jag bloggar mindre och tråkigare. Men det är för att jag är på skolan och har basket så jag hinner inte skriva lika mycket varje dag. Så det blir några dagar då jag inte skriver, som igår.

Apropå igår .... jag läste ut twilight boken "om jag kunde drömma" igår. Och det är inte förenst man kommer till slutet man fattar varför boken har den titeln, den var skit bra!! och nörden som jag är, håller jag på att läsa om den, eller lite iallafall tills imorgon för då ska min syster låna den av mig, så snäll som jag är. Asså ni fattar inte, eller kanske de som har läst den, förstår hur bra den är.  De har rätt, den är jävligt beroende framkallande, jag som normalt aldrig läser (förutom i skolan då jag måste) har läst en bok som jag är helt förälskad i.Och är fan kär i Edward gahh men ändå har jag inte sett filmen än och jag vill verkligen göra det,.Jag skulle kunna läsa den om och om igen! Men det får vänta.. för jag ska köpa uppföljaren "När jag hör din röst" typ imorgon eller när jag hittar den. "Twilight" är iallafall den bästa kärleks och fantasi berättelsen som nånsin gjorts!

Ska gå och läsa lite i min färdiglästa bok. ;)♥

raggningreplik ... haha!

1). gå in på www.raggningsreplik.se
2). klicka på "slumpa raggningsreplik" 5 gånger
3). Raggningsrepliken som dyker upp är den som kommer  vinna din framtida man/kvinna!

"Tjenare degen, står du här och jäser?" Detta är alltså min replik?*skrattar* testa själva och se ;) ♥

onsdag/ pall!

Nu har jag kommit hem från skolan, med en ful pall. Och den fula pallen råkar vara den pall jag gjort under förra terminen. Väldigt ful är den ;) jaja dt är inte hela världen.

Jag ska ta och läsa ur boken igen, nu ligger jag på kapitel 14 "viljans seger" . skit spännande och ni som inte läst den borde definetivt göra det!! så bra är den och den är inte änns slut.

Ska gå och läsa nu, cio bellas!( tror jag det stavas ) ?. ♥

har varit sjuk :/

Idag gick jag inte till skolan, för jag hade ont i huvudet och mådde illa. Så jag missade basketprofilen, det suger men nu är det så. Så jag spendera nästan hela dagen i sängen med boken "om jag kunde drömma" som jag sa att jag skulle köpa igår vilket jag gjorde. Jag har kommit nästan halvvägs in och den är skit bra! Från början var den lite tråkig, men jag gav den en chans, och den blev mer intressant. Nu ligger jag på kapitel 11 "Komplikationer". Det är ganska långt men boken har 24 kapitlar ändå. Jag tror jag ska fortsätta läsa den men jag vill inte ta slut på boken. Jag tror jag kommer läsa klart den imorgon eller övermorgon, eller på helgen. Har precis gjort klart matteläxan som ska vara inlämnad imorgon.
 

; Foto: jag


Sen ikväll klockan 20.00 går " americas next top model" 11 på trean.

Bild lånad från " Google " .
Jag tror att jag ska läsa ur boken iallafall, iallafall ett kapitel.


lalalala

Jag kom hem för kanske två timmar sen.  Jag var ju i centrum med Emma, estela och Mulki. Vi gick först till donken och åt där asså vi satt där skit länge. SEN åkte vi till hökarängen och köpte läsk och godis. Sen skulle vi tillbaka till farsta men Emma ville typ inte? så då var det Mulki estela och jag kvar. Vi gick till BOKIA för jag skulle kolla efter boken " om jag kunde drömma " och jag hittade den. Så jag ska köpa den imorgon kanske. *HOPPAS* pappa ger mig pengar. För jag har hört att "twilight" böcker är skit bra och beroende framkallande. vi får se om jag tycker det. Jag har ändrat header om ni märkte det? den är fortfarande ful men vad ska man göra? den står tills jag gjort någon bättre.



 // T'

jag har kommit med i vogue!


aa ... iallafall på låtsas hahah ;) man får väl drömma.


Idag ska jag vara med Emma, mulki och estela vi ska vara ute eller nåt bara. Så jag måste ducha nu snabbt. Jag vaknade rätt sent också det är därför jag inte duchat än. Nu måste jag gå skriver senare, puss!♥

long time no see/ foto extra!

Nu så har jag inte skrivit på två dagar. Och jag ber om ursäkt men allt jag kan säga är : SKOLAN! så där, hihi.
Idag iallafall hade vi match, och jag var i mitt livs sämsta form och jag skyller på lovet. Vi förlorade, kommer inte ihåg hur mycket. Efter matchen gick jag, estela, mulki hilina och hennes kompis naomi till centrum. Gissa vad vi gjorde där? *trumvirvel* please? vi åt på donken! vilket vi alltid gör när vi är i centrum och efter varenda matcher. Men jag ska sluta nu, det ska vi allihopa men inte än .... på måndag har vi bestämt. När vi hade ätit klart så gick Naomi hem och resten gick till STADIUM tror jag? efter stadium gick vi till ginatricot och provade kläder. Vi tog massor med kort såklart och vi var i gina i kanske 2 timmar. Väldigt lång tid, det var inga i affären när vi kom ut från provhyttarna heller så det gjorde det hela mer pinsamt.

Hilina mötte sin pappa och bror så hon gick hem med de. Då var det jag, Estela och Mulki kvar.
Mulki skulle köpa bröd till sin mamma. Så vi gick först till konsum men där fanns ingen, så Mulki ville gå ändå till ica.
Jag orkade absolut inte så jag gick hem. Och nu är jag hemma och laddar upp alla bilder. Här kommer några av de många bilderna:


Jag och Hilina, bebo <3

Jag sitter på golvet, suddig,

Jag ♥ Hilina

Jag,

Jag,

Estela och Hilina <3

JAG OCH MULKI <3

Mulki, jag Hilina och Estela <3 ( enda bilden på oss alla tillsammans )

Det var några av alla bilderna vi tog idag. Om jag hade tagit med alla hade ni nog tröttnat ;) OHH! nu måste jag gå och ladda upp alla bilderna på pea också. Ibland suger livet ;)


skola

God morgon på er!! idag är det skola för mig. Vet inte hur det är med er? Jag vet inte, tråkigt men jag kommer över det. Jag ska gå hemifrån kl 7.50 så jag har ganska mycket tid på mig.



Tjock tröja - Cubus
Tröja - Cubus
Byxor - Kappahl

Shit! jag märkte hur bred jag ser ut nu. Men aja. Så ser jag ut idag iallafall. Nu ska jag gå och dricka och titta på tv.

snabbt för fan !!

Nu blir det är snabbt inlägg för jag ska gå och titta på top model 11 nu på trean.
Mamma kom hem med en svart mimmi pig overall. Tror jag det är skit bra att ha hemma, den är typ silkes len skit bra!

Tröjan framifrån

tröjan bakifrån med mimmi pig tryck ;)

byxorna.
Nu måste jag gå om jag ska hinna. puss! ♥

oh nej!!

Shit! skolan börjar imorgon och jag är inte alls redo. okej kanske redo, men jag vill inte tillbaka dit. Det har varit så skönt med lov. Kommer sakna lovet enormt, men jag kommer över det under 1 sekund. Det gör jag alltid. Idag har jag absolut inga planer om vad jag ska göra, får se bara ;). Idag vaknade jag rätt Så tidigt faktisk några minuter över elva. Rätt så tidgit nu när det är lov .... åhh och sen måste man vakna tidigt imorgon nu när skolan börjar. Men snart så kommer jag bli van och det kommer inte vara några prblem. Min absolut favorit färg är numerna rosa, innan var det blå men jag har ju alltid gillat rosa men blått var min # 1. Nu är det pink, pink , pink!! därav min rosa header / som står förtillfälle ;)

Rosa skor ... själv skulle jag aldrig bära de, de var rätt fula faktist men de är ju rosa så.

Nu ska jag gå och ducha lite snabbt, eller det är vad jag säger men jag stannar alltid där i kanske en timma och får russin fingrar  hahah,sen så tror jag att jag kommer tillbaka och bloggar lite till. annars hej då, babies! ♥

andra!!

Hello, bloggen!! mitt andra inlägg på denna blogg, inget märkvärdigt alls.
Just nu är jag hemma med en gäst. Esther min kompis har kommit, så vi ska typ till centrum eller bara gå ut. btw; jag skulle verkligen uppskatta om ni kommentera mer, då skulle jag bli skit glad!!

vatten kranen ;

mitt rum ;
Ska gå och vara sällskaplig nu ;)

Välkommen till min nya blogg!

Hej hej det här är min nya blogg!! ;) hoppas ni gillar ♥
och min blogg ser ut som skit förtillfälle men jag håller på att fixa lite.

RSS 2.0